Brisbane

Hallo,

Hoe was bij iedereen Queensday? En de avond der voor?

Hier mijn verhaal, heeft ffies geduurd en ik heb ook niet zoveel te vertellen. Maar ik moet jullie wel op de hoogte houden wat ik hier allemaal uitspook.

Ik ben nog steeds in Brisbane. Lekker weertje hier, ongeveer hetzelfde als NL. Aardige roommates. Alleen we hebben een stelletje op de kamer en dan weet je het wel. En ik lieg niet, ze zijn zo klef dat ik er gek van word. Dus als hun in de kamer zijn, ben ik weg. 's Avonds dan niet, want ik moet toch ook slapen en ik heb ervoor betaald. Ik slaap alleen niet, omdat miss en meneer onder me liggen. Balen!

Brisbane is een leuke stad, maar te groot als net uit een dorpje vandaan komt. Ze hebben wel een leuke citybeach. Met leuke lifequards (weet ffies niet hoe je het schrijft), die eigenlijk overbodig zijn. Het strand is handgemaakt en het water is niet diep. Het is dus meer een buiten zwembad met een mooi uitzicht op de stad. In de stad kun je lekker eten, shoppen voor de dames en de mannen kunnen dan ffies een terras pakken.

Mijn hostel zit op een pittig loopafstand van het centrum verwijderd. Enja ik ben elke dag gaan lopen naar het centrum. Mijn hostel heet trouwens Brisbane Backpackers resort. Hier zitten alleen mensen die in de stad werken, waardoor ik hier niet veel contacten maak. En het feit dat ik daar te verlegen voor ben om met mensen te praten. Het hostel is niet echt iets voor mij. Verder heb ik eigenlijk niks te vertellen. Het is kort, ik weet het volgende keer ietsjes groter. Oja voordat ik het vergeet. Happy Birthday die jarig is in de maand mei.

dikke kus ilse

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer