Deel 2

Hai luitjes,

Hier is deel 2 van mijn verhaal. Waar was ik gebleven, oja bij mijn zeil avontuur. De zeiltocht was echt super leuk. Erg getroven met het weer en de mensen waren aardig. Weer een nacht in Airlie beach en de volgende dag (6:00uur) met de bus naar Townsville en vanaf Townsville naar Magnetic Island. Magnetic Island is een klein eiland, waar niks te beleven valt. Alleen als er een Full Moon party is. Daar ben ik trouwens niet naar toe geweest. Magneet Island is wel de moeite waard om te zien en Base backpackers was een leuk hostel om te verblijven, maar blijf niet lang (1 of 2 nachten). Heb wel hier lekker op het strand gelegen. Na deze luie dagen, ging ik naar Cairns. Waar ik nu ben. Cairns is een niet al te grote stad, alle action (uitgaan, restaurant, bars) is op loop afstand. Erg handig! Heeft een lagoon, die nu word vernieuwd tot 28jun. Nou gisteer quad rijden. Het was een leuke ervaring, ik wil nog een keer. Ik had een prive tour, we waren eigenlijk met z'n vieren (ook niet veel). Alleen een had last van z'n ribben en wilde eigenlijk niet die dag. Dus haakten z'n vrienden ook af, wat logisch is. Dus ik heb rustig leren quad rijden, heb de omgeving goed kunnen bewonderen, meer informatie over de natuur en mijn instructeur heeft leuke foto's gemaakt van mij op mijn quad. En nee ik ben niet gevallen. Kortom ik vind die dingen echt super leuk. 's Avonds met mijn bunkbedmate en haar vrienden uit een ander hostel gezellig wezen drinken in The Woolshed. Was wel een beetje laat geworden!

Vandaag ben ik gaan white water rafting (met een moehoofd). Ik zat in een boot met vier mannen, had dus een rustig ritje met peddelen. We zijn maar 1keer uit de boot gevallen. Moesten toen wel een stuk tegen de stroming zwemmen en dat was niet zo gemakkelijk. Eindelijk aan de kant aan gekomen iedereen hijgend en steunend weer in de boot. Goed voor je conditie zwemmen tegen de stroming. Hier en daar leuke foto's werden er gemaakt en er werd gefilmd. Verder heb ik niks beleeft en ga vroeg slapen.

En iedereen die jarig is geweest/word (may, june) Happy Birthday from Aussie!

xies Aussie girl ilse 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer