Hey Dudes

Hey Dudes,

How are you doing? Here in Aussie gaat het goed. Ik heb leuke reisgenoten leren kennen, lekker weer hier en het eten is goed te doen. 

Ik had geen traanloze afscheid, maar huilde ook niet als een baby. Ik had wat rode ogen toen ik het vliegtuig in stapte. Maar doordat de vlucht AMS - HKG (HongKong) goed verliep, goede beenruimte/maaltijden en vrij snel lag te slapen, kon ik ffies bijkomen van alle emoties. In HKG heb ik weinig gedaan, omdat het bewolkt was. Geen uitzicht foto's kunnen maken en niet genoten van de uitzicht. Wel heb ik met een deel van de groep (Nina, Milian, Jan willem, mandy en martin? een zelfgemaakte tour gedaan in HKG. Wat een adventure was. Het enige wat goed te zien was in de stad waren die enorme uithangborden. En het waren er niet 1 maar vele bot op elkaar! Na een dag wandelen gingen we weer verder vliegen van HKG naar SYD (Sydney).

Aangekomen in Sydney werden we opgehaald door Kim van Australian Backpackers en naar de Woodduck hostel gebracht. In de middag hebben we Sydney verkent en 's avonds hadden we een barbeque op het dak terras en gingen we stappen in een backpackers cafe The Gaff.  Day 2 was aan jezelf, ik ging met een deel van de groep (Martijn, Jan willem, Marieke, Mandy, Nathalie, joyce, Iris en Riette) sydney verder verkennen. Daarna lekker chillen in Hyde park. 's Avonds gratis eten bij The Gaff en stappen in een Irisch Pub Omallys. Day 3 gingen met z'n allen een boattrip maken naar Watsons Bay. Op Watsons Bay zonnen op het strandje en wandelen door het eilandje. Het was allemaal super weer en deze troela dacht goed ingesmeerd te zijn maar nee, Ik was gruwelijk verbrand. Niet zo slim.

Day 4  was regeldag. Bankrek, Jackeroo/Jilleroo, mobiel nr regelen. Oh mijn nummer is trouwens (0061) 0449062803. 's Avonds kookkunsten van een reisgenoot (milian)geproefd. Was erg lekker. Dag 5 was aan jezelf, maar voor de meeste was het regeldag nr 2. Voor mij was het alleen pinnen en busreis naar Tamworth boeken. Toen ffies naar Bondi Beach geweest op uit te waaien.  Ik moet opschieten want mijn gratis internet is bijna klaar. Ik ben nu in Tamworth en ga de 5daagse Leconfield cursus doen. Je leert daar hoe je moet werken op een ranch/farm. Lijkt me leuk en toch ook wel spannend.

Voor de mensen die deze week jarig zijn en volgende maand alvast gefeliciteerd met jullie verjaardag.

bye dudes  

Ps ik mis jullie wel allemaal! Maar geniet hier wel van het warme weer. het is hier zo'n 25graden en strak blauwe lucht. Nou tot mails.

xies Aussiegirl ilse

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer