Leconfield

Hai lezers,

Alles goed? Hier is het ontzettend leuk. Leer veel en doe veel. Om de mensen iets minder jaloers te maken het gaat hier 2/3 dagen regenen en kans op onweer. Maar het is wel beter weer hier dan in NL. Het is hier te leuk, ik kom niet meer terug! Grapje, natuurlijk kom ik terug. Ik laat mijn Fam en Vrienden niet alleen achter in het koude NL. Leconfield was een super ervaring, veel geleerd en heel belangrijk het was erg leuk.

Maandag 31maart werden we opgehaald bij ons hostel Tamworth YHA. Toen ffies langs het soort van leger des heils/tweedehands shop, waar ik voor 13,50dollar kleding heb gekocht. Eenmaal aangekomen op de farm krijgen we een rondleiding en werd ik voorgesteld aan mijn paard Flash. En om de dag compleet te maken gingen we te paard door de hills wandelen.

Dinsdag 01april geen grappen uitgehaald. Jullie wel? Eerste natural horsemanship les gehad. Voor mensen die niet weten wat dat is, het is een soort vriendschap met je paard sluiten. Na de lunch gingen we een kleine kudde koeien bij elkaar drijven. Later op de dag alles over schapen. Dat was iets minder leuk, omdat ze 2lammetjes gingen slachten.

Woensdag 02april was het een rustdag voor de paarden, maar niet voor ons. Tweede horsemanship les gehad. Na de lunch was het onkruid wieden op the hills. Was een saaie dag, maar wel gezellig onder elkaar.

Donderdag 03april heb ik de hele dag op mijn paard Flash gezeten. Beetje zere kont. We gingen namelijk een grote kudde koeien bij elkaar drijven en naar een andere weiland brengen. Het waren ongeveer 150koeien in totaal. Leuke ervaring was dat en trouwens wat zijn die beesten lazy. Na de lunch gingen we lasso gooien op een echte kalf. Niet zo makkelijk als je denkt. Toen daarna een kalf vangen. Dat was al helemaal niet te doen.

's avonds leuke spelletjes gedaan. Sinaasappel onder je kin doorgeven; je hebt twee teams nodig. Lucifers en een ring; je houdt een lucifer tussen je tanden en de ander ook en geeft een ring door, je hebt twee teams nodig. Plaat voorwerp van de ene broekspijp naar de ander, maar jij mag het niet doen. Dat moet iemand anders doen, ook hier heb je twee teams nodig. Als laatste heb je I love my pink big, and I love my pink big. I would like to h

kiss him on his; knuffel big nodig. Dat doe je dan. En dan.... en dat vertel ik niet dan is het niet leuk meer als we het een keer gaan doen. Dus hahahahaha.

Vrijdag 04april was de laatste dag op de farm, dus backpack in pakken en weinig gedaan deze dag. Op naar de hostel en zondag naar de farm.

Zoals de meeste van jullie weten heb ik een baan gevonden op een farm. Ik zit nu op de farm gratis te interneten. Maar ik weet nog steeds niet waar het precies ligt en welke plaatsje het is. Vraag ik morgen. De farm is groot, huis is klein maar heeft faciliteiten dat wil je niet weten. Een plasma scherm, bad, regendouche, vaatwasmachine, oven, magnetron enz. Ze hebben 8 lieve dogs, wel erg speels. Ik word iedere keer als ik naar buiten ga bestormd. Ik heb nog niet echt gewerkt, omdat zijn Nederlandse vrouw ziek is. Dus gingen ze ffies naar de arts, maar bleven de hele dag weg. Dus heb ik getuinierd, was gedaan en badkamer een beetje schoon gemaakt. Ik moest toch wat doen!

Nu zijn jullie up to date. Mis ik nog wat in NL. Zijn er nog wat gebeurtenissen dat ik moet weten!!! Vertel of mail me maar. Oh voordat ik het vergeet. De mensen die hier al zijn geweest. Welke plaatsen moet ik zeker aandoen. En hoe stuur je iets op? Tot mails.

Een hele dikke kus hier uit Australia

ilse

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer