Look at me I'm Jane

G-day everyone,

Bedankt allemaal voor jullie, lieve berichtjes en smsjes tijdens mijn birthday of daarna. Ik heb goed mijn birthday in gevierd. Ik en Charlotte (stagiaire van mijn hostel in Melbourne) gingen eerst uiteten, toen daarna naar de bar bestelde een fles wijn (vieze goedkope wijn). En om 12uur een tequila shot! Daarna ffies naar een bar. Dus ja was een gezellige birthday, maar ik miste jullie wel allemaal. Volgend jaar a bigger party! 

Hoe gaat het met mijn lezers? Hoe was het familieweekend? Het duurde ffies, maar hier weer een verhaal.

Ik was gebleven bij Quad rijden. Het quad rijden was super leuk, maar ik wilde nog wat doen. Toen heb ik een overnight tour geboekt naar Cape Tribulation. Ik werd maandag 02/06 om 8:15uur opgehaald. Tijdens de tour hebben we eerst een rivercruise gemaakt, waar ik voor het eerst een wilde croc heb gezien. Wat zijn die dingen lelijk en groot. Daarna gingen we saai door een Rainforest waggelen. 's Middags werd ik naar mijn slaapverblijf (PK's jungle village) gebracht. Later op de middag ging ik zoals jullie weten van de foto's Jungle surfen. Ik had wel spanningen voordat ik begon. Natuurlijk moesten we eerst in het harnas worden gehezen. Er waren 6 platformen. Van platform 1 naar 2 werd ik omhoog getrokken (arme begeleiders!). Vanaf platform 2 ging ik samen met Alex naar platform 3. Vanaf platform 3 gingen we weer samen naar de overkant, alleen we bleven nu ffies hangen boven het hoogste punt. Dat was een diepe afgrond, niet zo heel grappig om lang te blijven hangen. Van platform 4 naar 5 was een snelle rit (veel leuker dan blijven hangen ergens). Maar het leuke deel moest nog komen. Op z'n kop naar de platform 6. Er was een punt ik dacht No way I will do this, maar ik heb het wel gedaan en het was een super ervaring. Eindelijk was het een echte kick dat ik het gedaan heb. Na het surfen werd ik terug gebracht naar Pk's jungle village. Daar lekker gegeten en 's avonds met een paar mensen die ik heb leren kennen in Gillagans (hostel in Cairns waar ik verbleef) jenga gespeeld. En wie was de Jenga master ME!!!!!!!! Ik heb 0x de toren laten vallen. Goed he!

Volgende dag vertrokken we weer richting Cairns, maar met een tussen stop bij George river en Port Douglas. Na al die dingen doen, is mijn geld een beetje op geraakt. En moest ik werk zoeken. Ik vond werd in Mildura in de state Victoria en dat is een behoorlijke afstand als je in Cairns zit. Maarja ik heb geld nodig, dus heb ik toch ja gezegt. Alles moeten regelen vlucht van Cairns naar Melbourne, verblijf in Melbourne en een trein naar Mildura. Na al die dagen, dat geregel was ik toe aan een borrel en het was toch ten slotte mijn laatste avond in Cairns, dus gezellig met mensen uitgeweest en natuurlijk naar Woolshed. En ja ik woonde er ook zowat! Volgende dag vloog ik naar Melbourne. Melbourne is een leuke stad (leuker dan Brisbane). Daar heb ik trouwens ook Sex and the city movie gezien, meiden/dames echt een aanrader. Ik heb zo gelachen en het is zo'n heerlijke vrouwen film. En veel succes mannen als je mee moet. Heb ook in Melbourne heerlijk geshopt er was weer sale, en sales kun je toch niet laten liggen. In totaal ben ik een week in Melbourne (St Kilda base backpackers) geweest. Toen vrijdag 13/06 de trein gepakt naar Mildura. Daar werd ik opgehaald, door de huurder van mijn hostel. Alles werd uitgelegd, laten zien, kennis gemaakt met mijn roommates en gezegt waar ik ga werken. Ik ga maandag 16/03 voor het eerst beginnen. Ik moet achter een lopende band orange's inpakken, klinkt saai. Maar we zullen zien. Mijn volgende verhaal zal wel ffies duren, maar dat zijn jullie toch al gewent van mij.  Ik moet stoppen!

Fijne vakantie iedereen (als je op vakantie gaat deze maanden). And Happy Birthday for month June, July and August.

xies ilse

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer