Mildura

Hai,

Ik weet het dat is lang geleden, maar hier gaat alles goed. Ik heb het prima naar me zin. Werken doordeweeks en partyen in het weekend! Maar hoe gaat het in me home country? Nog wat leuks gebeurd? Michael en suus leuk man, eindelijk een huis. Ik ben blij voor jullie. Sister Debby sorry dat ik laatst niet op nam, maar zat was in de bios. (Hanock, een gaat wel movie). Er staan nieuwe foto's op mijn site (thanks schat). Het zijn alleen uitgaan foto's morgen(dinsdag) neem ik me camera mee naar mijn werk en dan kan je zien waar ik werk.

Genoeg onzin, jullie zitten op een verhaal te wachten. Nou hier is ie dan.

Hostel in Mildura

Ik zit in Mildura. Mildura is een kleine stad 7uur verwijderd van Melbourne. Je kan hier goed winkelen, leuk uitgaan, bios pakken, sporten in the sportcentre. Vermaak me hier wel in Mildura. Ik verblijf in het backpackers hostel Riverboat. Hier is het adres; ilse blauwhoff, riverboat bungalow backpackers, 206 Eighth street,mildura, 3500 victoria, australia. ik blijf hier op dit adres tot september, dus als mensen iets willen op sturen, dat mag. Maar liever geen kaarten of zo. Ik stuur namelijk het dan weer terug naar NL, ik wil het niet verliezen of beschadigen.

Werk

Via mijn hostel werk in EJT packers. Dat is een citrus factory. Dat means dat ik mandarijnen, oranges, citroenen en grapefruits in dozen of bags pak. Sommige dagen sta ik te sorteren. Klinkt saai, ja het is ook saai, maar verdient wel aardig. Het is alleen niet zo goed voor mijn rug/nek, alles is namelijk Asian niveau. Te laag voor deze lange dame, dus dan krijg je lichamelijke klachten. Beetje jammer is dat. Dit doe ik maandag t/m vrijdag van 8:00uur tot vaak 16:30uur. Deze maand is een rustige maand en werken we tegenwoordig tot 14:00uur, omdat (middelbare) scholen nu vakantie hebben.

Uitgaan

Zaterdag slaap ik meestal een beetje uit, smiddags ga ik meestal shoppen of relaxen in de sauna/spa. Savonds klaarmaken om uit te gaan. Maar voordat we uitgaan eerst ffies voor drinken, dat is goedkoper. Ik drink meestal Goon (goedkope wijn). We gaan meestal naar OMalleys. OMalleys is een Irish pub met twee zalen. Zaal 1 live band en meebler music en zaal 2 meer discotheek music (trance, r&b). 1x zijn we naar Dorms gegaan. Dorms is een club en heeft ook 2zalen. grote zaal club music en kleinere zaal meebler music. Jullie horen het al, het uitgaansleven hier is absoluut niet saai. Gelukkig maar na een saaie week werken, ben je wel toe aan uitgaan.

Vrienden

In mijn hostel heb ik leuke mensen leren kennen. Ze komen uit Germany, Ireland, England, Nederland, Belgium. We gaan meestal met z'n allen gezellig uit. Vrienden voor het leven!

Sorry voor dit saaie en korte verhaal, maar ik moet stoppen.

Tot de volgende keer

xies uit Aussie

ilse

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer